Studiekvalitetsprisen 2008

For åttende år på rad ble studiekvalitetsprisen delt ut under semesteråpningen. Prisen ble tildelt førsteamanuensis Arne Wold ved elektroseksjonen. -Dette er en pris som henger svært høyt, uttaler en overrasket og glad Arne Wold.

Studentene nominerer hvert år en foreleser/lærer som har bidratt spesielt til å bedre studiekvaliteten.

"I tillegg til en enorm kunnskapsbase, har Arne en unik evne til å sette seg inn i nye teknologier. (..) Alle studenter blir møtt med stor respekt og studentene har stor respekt for Arne. Han gir oss gjennomtenkte tips, som engasjerer og gir selvtilit på veien på mot mer kunnskap. Det gjør det lett å spørre om hjelp. I tillegg til at dagens studenter er veldig godt fornøyd med Arne høster han mange lovord fra tidligere studenter. Når vi som er studenter nå møter folk fra arbeidslivet, spørres det ofte om vi har Arne som foreleser. «Da er dere heldig», er et mye brukt sitat i den sammenheng", står det i begrunnelsen av studiekvalitetsprisen 2008 fra Studentrådet.

-Jeg trodde jo at det var yngre og dynamiske lærere som sto først i køen framfor gamle og senile personer. Dessuten er jeg tildelt tunge og teoretiske fag som krever en viss innsats og som derfor ikke er blant de mest populære, sier Wold beskjedent. Arne Wold synes det er gøy å undervise. -På elektro har vi bare ivrige og flinke studenter. Det er en stor glede å være sammen med dem og forsøke å formidle noe av det en selv har lært i løpet av mange år. Samarbeid med studentene gjør hver time til en god opplevelse. Når en i noen tilfeller også får gode tilbakemeldinger, blir det svært bra, avslutter Arne Wold.