Historier

Historier

Innovasjon i utdanningen

Torunn Linneberg

-I den globale verden er kunnskap vårt viktigste konkurransefortrinn, og vi må bruke kunnskapen til å utvikle nye og bedre løsninger på utfordringene som møter oss, sier prosjektleder for innovasjon ved HiG, Torunn Linneberg. Hun oppfordrer studenter til å melde seg på idékonkurransen Venture cup!

Medieproduksjon

Phuong Nguyen

Phuong Nguyen studerer bachelor i medieproduksjon ved HiG, og nå har han startet egen bedrift som lager websider.

First Lego League

Anders Edvardsen, Roy Kristiansen og Thea Thorstensen

Den skandinaviske finalen av First Lego League går av stabelen i Fjellhallen lørdag 3. desember. Tre HiG-studenter har ansvaret for flerkamera storskjermproduksjon, streaming av finalen på nettet og en Flashmobdans!

Idé-rådgivning

Studenter ved HiG får nå tilbud om rådgivning for å utvikle sine gode ideer, spesielt ideer som har potensial for å bli samfunnsnyttige på et senere tidspunkt. HiG har inngått et samarbeid med Gjøvik Kunnskapspark om dette tilbudet, som et ledd i høgskolens strategiske satsning på innovasjon.

Idélab-24-vinnerne

Team Twist vant årets idékonkurranse Idélab-24. –Det har vært hektisk, gøy, vi har sett fordelene ved å være fra forskjellige fagmiljø og vi har diskutert mye, jublet de seks vinnerne.

Lanserer app på Schiphol

Håvard Kindem

Tidligere HiG-student Håvard Kindem har lagd en spillapplikasjon for flyselskapet KLM som gjør det mulig å gjennomføre flyreisen før man har satt seg på flyet.

El-boble

El-boble

Syv ingeniørstudenter ved HiG har utviklet Norges første el-boble! -Dette har vært gøy, slitsomt og givende, sier studentene.

Innovatoriet

Henrik Steen Karlsen, Ane Reinert, Thor Johannes Wang og Torbjørn Sandbakk

Fire studenter ved bachelor i mediedesign har utviklet den grafiske profilen til Innovatoriet ved HiG. Innovatoriet er et kreativt idélaboratorium for studenter og ansatte.

Storslått åpning!

Innovatoriet

-Det bobler av skaperglede på HiG, fastslo prosjektleder for innovasjonssatsingen, Torunn Linneberg med stor entusiasme. -Våre studenter fortjener en møteplass på tvers av fag og studier, det har de fått med Innovatoriet!

IdéLab-24

Morten Strøyer Andersen og Dag Waaler

-IdéLab-24 er morsomt, lærerikt og nyttig! Kompetanse innen kreative og innovative teknikker blir verdsatt i arbeidslivet og vil komme til nytte i studiehverdagen, fastslår Morten Strøyer Andersen (t.v) i Ungt Entreprenørskap og førsteamanuensis Dag Waaler ved HiG.

GIS-dagen

Høgskolelektor Kjell Are Refsvik, høgskolelektor Anne Kristin Kvitle og student Torstein Andreassen

Student Torstein Andreassen (t.h) skal holde foredrag under GIS-dagen om hvordan studentene ved HiG løste oppgaven med å sende en smarttelefon til himmels.