Internasjonal dag på HiG

28. mars var det Internasjonal dag på HiG, og mange studenter ønsket å sjekke ut muligheten for utveksling. –Det er veldig lærerikt og givende å bli kjent med nye kulturer, oppfordrer de internasjonale fadderne Christoffer Kvernvold, Heidi Eikesdal, David Ueland og Benedikte Torgersen.

De fire studentene har som internasjonale faddere et hovedansvar for å koordinere alt som skjer i løpet av Internasjonal dag. De var godt fornøyd med oppmøtet på de ulike stands, og kunne friste med både smaksprøver av internasjonal karakter og quiz med premier.

HiG-studenter fikk også informasjon om utvekslingsmuligheter fra Internasjonalt kontor, og møtte representanter fra partnerinstitusjonene Central Saint Martins i London og KATHO i Belgia.

–Vi har mange gode samarbeidsavtaler i hele verden og mulighetene er mange, forteller Bente Galaas Rønningen og Anneli Torsbakken ved Internasjonalt kontor. -Som bachelor- eller masterstudent har alle mulighet til å ta et semester i utlandet som en del av graden, og vi håper at enda flere vil benytte seg av denne muligheten. Internasjonal kompetanse er noe mange fremtidige arbeidsgivere verdsetter, avslutter de.
Les mer om utveksling

Bilde øverst: F.v. Christoffer Kvernvold, Heidi EIkesdal, Benedikte Torgersen og David Ueland.

Bilde nederst: Anneli Torsbakken og Bente Galaas Rønningen flankert av samarbeidspartnere fra KATHO og Central Saint Martins.