Økonomi og ledelse

Kristine Bratrud

-Det morsomste med å studere økonomi og ledelse er å forstå tallene og dermed detaljene i en bedrift, sier student Kristine Bratrud.

Kristine Bratrud går andreåret på bachelor i økonomi og ledelse ved HiG. -Jeg fikk et godt inntrykk av HiG, og tilbudet traff meg nærmest.

Kristine bor på Dokka og ønsker å søke seg jobb i nærheten når hun er ferdig ved HiG. -Det er uendelige muligheter! Alle bedrifter trenger noen som kan og forstår penger. Det vil si at man kan få jobb hvor som helst med økonomi og ledelse. Selv er jeg åpen for det meste når jeg er ferdig med bachelorgraden. HR og økonomi i produksjonsbedrift hadde vært spennende.

Etter snart to år fullført på bachelorgraden har Kristine vært gjennom en rekke ulike emner. -Det emnet som har gitt størst mestring for meg er teknologiledelse. Det handler om effektivisering og lean. Det er såpass interessant at jeg tenker på å skrive om det i bacheloroppgaven også.

Som heltidsstudent bruker Kristine nærmere 40 timer i uka på studiene, inkludert forelesninger og selvstudier. I tillegg jobber hun og er valgt inn i høgskolestyret som studentrepresentant. –Det er mye å bruke tiden sin på, det gjelder å være strukturert. Det er heldigvis et godt miljø for å være flink på HiG. De jeg går sammen med ønsker å jobbe effektivt med skolearbeid og vil gjøre det bra.

-Jeg tror det lønner seg å være engasjert. Arbeidet i høgskolestyret er spennende arbeid og jeg føler meg heldig som får lov å være en del av dette, avslutter Kristine.